Instruktører

Tora Vestergård – Gruppe A

Tora Vestergård er kandidat i almen musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2013 med hovedfagene korledelse, klassisk sang og sangpædagogik. Derudover har hun en kandidatgrad i klassisk korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium i 2015. I dag arbejder hun som musikpædagog, sanglærer og korleder i flere Københavnske musikskoler og kirker. Kormæssigt har hun en bred erfaring, er korleder for Húsakórið, et færøsk kor i København og har desuden bl.a. været instruktør for fælleskor til Den færøske Korfestival i 2016 og 2017. Synger desuden sopran i den rytmiske performance vokalgruppe Dopplers.

 

Birgitta Rosenquist-Brorson – gruppe B

Birgitta Rosenquist-Brorson er uddannet organist og korleder fra Kunglige Musikhögskolan i Stockholm . Har siden 1971 været aktiv som kantor og organist i forskellige ansættelser. I dag er hun ansat som national korpædagog i Sveriges Kirkesangsforbund, hvor hun bl.a. er korleder for Sveriges Kirkesangsforbunds nationale ungdomskor. Var i en årrække aktiv udøvende med vokalgruppen ”Tre röster”.

Magnús Ragnarsson – gruppe C

Magnús Ragnarsson har studeret på Tónlistarskólinn í Reykjavík, Islands kirkemusikskole og på  Högskolan för scen och musik i Göteborg, hvor han har specialiseret sig i orgel, klaver, sang og direktion. Efter eksamen har yderligere studeret korledelse hos Stefan Parkman på Uppsala universitet.

Magnús er korleder på Den islandske Opera, dirigent for Det islandske Filharmoniske kor og derudover organist ved Langholtskirken i Reykjavìk hvor han leder Kórlangjholtskirkju. Han underviser også i korledelse på Islands Kunstakademi og Den nationale Kirkemusikskole. Magnús har dirigeret børnekor såvel som kammeroperaer og balletter, arbejdet med Det islandske Symfoniorkester, Den islandske Opera og Lutoslawski Filharmoniorkester i Wroclaw, Polen. I 2014 var han nomineret til det Islandske Musik Awards for sin optræden med ”Ein deutches Requiem” af Brahms med Filharmonisk kor, og senest for en indspilning af islandske folkesange. Med sine kor har han vundet priser til in Florilège Vocal de Tours, Béla Barok International Korkonkurrence og Llangollen International Musical Eisteddfod.

 

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem